Penile vergroten Oefening routines - Bio Man orgel Vergroting van de Methoden

From Wikipilipinas
Jump to: navigation, search

Hello , Scott hier . Vandaag bestaat er een flink aantal websites die informatie over de penis vergroten oefeningen bevatten , maar weinigen van hen daadwerkelijk in elk detail over de aard en de " modus operandi " van deze zeer effectieve penis vergroting technieken . Daarom I hebben een beslissing om creëren lang verslag verduidelijkt specifieke gebruik en de effectiviteit van de diverse mannen groei workout routines gebruikt nu . defloor

Voordat we beginnen , wil ik kort ingaan op de geschiedenis en de oorsprong van de penis vergroten oefeningen en andere soortgelijke technieken die wereldwijd hebben ontwikkeld in verschillende culturen Mannen wereldwijd toevallig onderneming penis vergroten van de omvang van workout routines voor honderden jaren . Vrijwel alle methoden zijn van Arabische afkomst bron samen met de rest krijgen geproduceerd door Indische , Egyptische en Chinese culturen . De meeste landen tactiek algemeen uit op handen moves die gebruik gebruikt rek te langzaam en geleidelijk druk bloedstroom in de van de semi - stoere erectie en hoewel er zijn een aantal plaatsen zoals die gebruik uit te rekken gewichtsbelasting voor groei , je moet nooit verwarren uitbreiding met penis vergroten van de omvang van oefeningen . . Als ze niet goed uitgevoerd , penis stretching is zeer riskant en kan ernstige schade op lange termijn veroorzaken .

Fine , nu laat praten over twee van de meest cruciale penis oefeningsroutines dat je gewoon zal ooit moet weten . Deze zeer effectief vergroten van de omvang van technieken heten Jelqing en Kegel oefeningen . Jelqing is voornamelijk dienst voor vergroten lengte en omtrek ( dikte ) van de penis , terwijl Kegel's worden op grote schaal gebruikt om verhoging algehele erectie top kwaliteit en zorgen een breed scala van andere fascinerende beloningen .

Wilt u weten een heeeeel klein beetje meer ? natuurlijk u , zodat hier gaan we :

Kegel Oefeningen - Kegels zijn de ruggengraat van elke penis vergroting programma op het internet vandaag de dag , gewoon omdat ze kunnen overal gebeuren op elk moment en niemand zal eens weet dat je ze doet je beseft dat klein spier dat wordt gebruikt om te stoppen de stream van urine wanneer je plassen ? Dat aangeduid als de Laptop of computer spiermassa en het de zeer identiek spieren u gebruik maken van bij het uitvoeren van Kegels . Kegels kunnen worden gebruikt volbrengen lastiger , duurzamer erecties als baan zeer goed te verminderen problemen zoals snelle erectiele en ejaculatie problemen . Je kunt nooit doen genoeg trainingen , zodat flame out mensen en het verkrijgen van om kegeling !

Jelqing - Jelqing is ook relevante|die eigenlijk een|die een|en " melken " die een dat is een simliar soort penis vergroten van de omvang van techniek die inhoudt dat praktisch dezelfde hand acties . Voor het correct uitvoeren de Jelq , je moet grijpen een semi - erectie penis in de buurt van de buik ( ik moet spanning hier ! halfopgaand alleen . door het maken van de " ok "-teken met zijn index . duim en vinger ) De handen wordt dan gebruikt om langzaam en stevig brengen de penis weg van de lichaamsbouw in een ontwerp , dwingende bloedbaan in de eikel naar induceren en promoten ontwikkeling . Loop der jaren veel verschillende variaties van jelqing ontwikkeld , maar deze methode is de meest voorkomende

Nu voordat je gaat lopen af om je penis te vergroten routine te starten , is er nog een zeer belangrijke stap die je moet leren wel de warming-up warming up is vlak voor en direct uitgevoerd nadat u uw dagelijkse sessie van de penis vergroten oefeningen af ​​ Deze taak is cruciaal te vermijden letsel en noodzakelijk verder meer inspireren groei in de glad spieren en haarvaten van de penis , zodat ontslaan deze methode in persoonlijk gevaar .

Een warmen http://defloor.nl uitgevoerd door het nemen een flinke spoelen stof en onderdompelen in zeer heet water tot het echt is uitvoerig warm en nat . Na uit de overmatige water , wrap de badhanddoek totaal rondom uw penis en testikels . Vergunning zitten voor ongeveer twee minuten dan repliceren de gehele aanpak boven weer veel meer periodes . Nog een uitstekende manier opwarmen is meestal neem een ​​ hot badkamer of bad voor 5-10 minuten of zo . Het heeft dezelfde effecten als gebruik van een hot wrap , helpen versterken circulatie wanneer losmaken bindweefsel cellen en vermijden schade .

Scott McCormick is eigenlijk een universitaire student die gevonden een natuurlijke aanpak makkelijk vergroten hoe groot zijn penis na 8 maanden van storing met penis pompen , pillen en extenders .